Close
Type at least 1 character to search

PostNord kundservice

#videoproduktion #animering

chefstraineeprogram 2021

PostNord är den främsta leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. PostNords kundservice, vars huvudkontor är beläget i Västerås, utgör företagets röst och ansikte utåt. Med en imponerande arbetsstyrka på cirka 400 medarbetare spelar kundserviceavdelningen en central roll i att skapa positiva kundupplevelser och relationer. I en omvärld som ständigt utvecklas stod PostNord Kundservice inför en betydande utmaning: att identifiera och utbilda kommande talanger som skulle vara drivande och forma framtiden för deras kundserviceteam. I detta sammanhang omfamnade PostNord Kundservice en vision om att skapa en exceptionell möjlighet för kundservicemedarbetare att utveckla sina ledarskapsfärdigheter och ta steget in i roller som framtida chefer.

Utmaning:

Postnord Kundservices Traineeprogram syftar till att utbilda framtidens Teamchefer till Kundservice.
Programmet startar i september 2021 och pågår till februari 2022. Syftet med filmen är att marknadsföra Kundservice och Traineeprogrammet samt visa vilka utvecklingsmöjligheter Postnord Kundservice kan erbjuda.

PostNord Kundservice anlitade oss för att skapa en visuell presentation som tydligt skulle förmedla programmet och dess fördelar. Utmaningen var att skapa en engagerande film som svarade på nyckelfrågor och samtidigt lockade fram intresse från medarbetare som önskade utveckla sig själva och bli en del av programmet.

Lösning
Vårt uppdrag involverade att skapa en väl genomtänkt film som besvarade centrala frågor om PostNord Kundservice’s Traineeprogram. Med fokus på tydlighet och enkelhet presenterades följande aspekter:

Beskrivning av PostNord Kundservice och dess betydelse.

  • Tydliggörande av Traineeprogrammets syfte och mål.
  • Fördelarna med att delta i det dedikerade Traineeprogrammet.
  • Översikt över programstrukturen och dess beståndsdelar.
  • Deltagares reflektioner och erfarenheter.

Resultatet är en strukturerad och informativ animerad reklamfilm som på ett koncist sätt kommunicerar huvudsyftet med Traineeprogrammet och dess värde för potentiella deltagare.

Resultat:

Slutresultatet blev en inspirerande och välgjord animerad reklamfilm som på ett enkelt och engagerande sätt kommunicerade huvudsyftet med Traineeprogrammet. Genom att använda en mix av kreativitet och teknik skapade vi en visuell presentation som inte bara informerade, utan också väckte intresse och entusiasm hos potentiella deltagare.

Spela videoklipp

 

Slutsats:

PostNord Kundservices Traineeprogram är en berättelse om att investera i framtida talanger och forma nästa generation av ledare inom kundservice. Med vår hjälp har de kunnat marknadsföra och presentera sitt Traineeprogram på ett effektivt och engagerande sätt genom en visuell presentation som framhäver programmets värde och möjligheter. Vi är stolta över att ha bidragit till att forma detta kundcase och önskar PostNord Kundservice all framgång med deras Traineeprogram och deras fortsatta strävan efter excellens.

 

Spela videoklipp
KUND

PostNord Sverige AB - Kundservice

År

2021

Uppdrag

Videoproduktion, animering

Besök Kunden
logga

Bangatan 13
722 28 Västerås

VAD VI GÖR

Digital Marknadsföring
Webbutveckling
Grafisk Design
E-handel

Kontakt Oss

Epost:
hej@moodig.se

Mobil:
+46 70 002 63 90

Vi älskar det vi gör!

Vi är skickliga kommunikatörer och vi utvecklar meningsfulla affärsstrategier, som konverterar och ökar din lönsamhet online.

© 2024 Moodig