Kreatörer med passion för grafisk kommunikation.

Design är något vi kan och är riktigt duktiga på! Med kreativa idéer, grafisk form och rätt kompetensskapar vi visuella koncept åt företag och organisationer som ger resultat.

Branding - Grafisk Profil

En grafisk profil är inget annat än ert företags ansikte utåt. Det är ofta den första bilden man får av er och det krävs mycket jobb och kunskap för att göra det rätt. Vi skapar hela företagsprofiler och hjälper er hitta rätt uttryck. Vi erbjuder även rena grafiska design-tjänster och gör annonser, trycksaker och annat som kräver design.

Logotyp

En bra logotyp ska vara enkel i sin form och snabb att ta till sig. Samtidigt ska den vara unik i sitt uttryck och berätta bara ett par sekunder vad företaget/varumärket står för. Moodig är specialiserade på grafisk profilering och speciellt logodesign. Vi designar din logotyp, anpassad till din bransch och önskemål.

Foto och Reklam

Vi hjälper er med företagsfotograferingar till presentationer, webbplats, tryckmaterial och andra kanaler där ni vill visa upp ert företag och varumärke. För all typ av marknadsföring – allt enligt era önskemål. Moodig har en bred erfarenhet av kreativ dokumentering. Vi fotar och redigerar era bilder som visar er bästa sida och som förmedlar ditt budskap.

Webbdesign

Moderna och stilrena hemsidor med genomtänkt struktur för SEO och konvertering. Webbdesign är en snabbväxande bransch där trenderna är i ständig förändring, precis som webben i sig och enheterna vi surfar på. Vi ger 100% fokus på dig som kund och hjälper dig med design av din hemsida och/eller e-handel.


Redo att samarbeta?

Kontakta oss redan idag