Close
Type at least 1 character to search

Mana Energy

Grafisk profil, Webbdesign,
Webbutveckling, E-handel, Fotografi

Om Mana Energy AB

Grundat år 2022 i hjärtat av Sverige har Mana Energy AB snabbt etablerat sig som en nyskapande aktör inom energiprodukter. Med en tydlig vision att inte bara leverera enastående resultat, utan också att vara miljövänliga och kostnadseffektiva, har de som mål att sätta en ny standard inom branschen.
KUND

Mana Energy AB

År

2023

Uppdrag

Grafisk profil, Webbdesign, Webbutveckling, E-handel, Fotografi

Besök Kunden

Utmaning:

Vid lanseringen av deras varumärke och första produkt stod Mana Energy AB inför en utmaning som många nystartade företag möter – att introducera sig själva och sin produkt på en marknad där traditionella normer råder. Deras mål är att förändra spelplanen och erbjuda en energiprodukt som inte bara ger kunderna en kraftfull kick, utan också är skonsam mot miljön.

Lösning:

Med lanseringen av sina innovativa brustabletter för energidryck har Mana Energy AB tagit det första steget mot att förverkliga sin vision. Dessa brustabletter erbjuder inte bara en kraftfull energikick utan har också banat väg för en mer hållbar konsumtion. Genom att fokusera på tabletter istället för traditionella burkar minskar företaget avfallet och ger kunderna ett alternativ som är skonsamt mot miljön.

Resultat:

Vår roll har varit avgörande för Mana Energy AB:s framgångsrika lansering av deras första produkt. Genom att ta fram produktbilder som på bästa möjliga sätt presenterar produkten, utveckla en grafisk profil som speglar deras värderingar och vision, samt skapa en övertygande hemsida, har vi tillsammans hjälpt företaget att skapa en stilren design som kommer att underlätta deras inträde på marknaden. Denna kombination av visuellt och kommunikativt stöd kommer inte bara att stärka varumärket, utan också skapa starka band med kunder och partners.

Slutsats:

Mana Energy AB:s framgångsrika lansering av deras första produkt, i samarbete med oss är en berättelse om framsteg, innovation och en vision för en bättre framtid inom energiindustrin. Om du önskar ytterligare detaljer eller anpassningar för att komplettera kundcasen är du välkommen att kontakta oss.

logga

Bangatan 13
722 28 Västerås

VAD VI GÖR

Digital Marknadsföring
Webbutveckling
Grafisk Design
E-handel

Kontakt Oss

Epost:
hej@moodig.se

Mobil:
+46 70 002 63 90

Vi älskar det vi gör!

Vi är skickliga kommunikatörer och vi utvecklar meningsfulla affärsstrategier, som konverterar och ökar din lönsamhet online.

© 2024 Moodig