Close
Type at least 1 character to search

Kalinovic

#fotografering #webbdesign
 #webbutveckling #wordPress

En Webbplats med Kraft och Stil

Inledning:

När en världsklass tränare strävar efter att nå ut till sin målgrupp och förmedla en känsla av professionalism och engagemang, är en välutformad webbplats ett måste. Moodig tilldelades det spännande uppdraget att skapa en presentation för Kalinovic.se och hans erbjudanden, med målet att stärka hans digitala närvaro och attrahera framtida kunder.

Benjamin Kalinovics Bakgrund:

Innan Benjamin Kalinovic tog steget in i världen som personlig tränare, hade han redan utmärkt sig som en framstående svensk boxare inom weltervikt-klassen. Kalinovic tränades av boxningsklubben Rapid i Västerås och hade imponerande meriter på sin meritlista, inklusive segrar i svenska mästerskap (SM) samt erfarenhet av proffsboxning i USA.

Uppdraget:

Moodig satte upp en klar målbild – att förstärka Benjamin Kalinovics närvaro online genom att utforma en stilren och modern hemsida. Målet var att inte bara locka nya kunder, utan även att tydligt och övertygande presentera hans tjänster.

I samarbete definierade vi hemsidans syfte:

  • Bygga förtroende för företaget och varumärket.
  • Generera leads och attrahera nya kunder.
  • Planera och skapa autentiska bilder för en genuin användarupplevelse.


Vi föreslog även skapandet av en egen bildbank, och tillsammans planerade vi vilka typer av bilder som bäst skulle representera Kalinovic som varumärke. Denna bildbank skulle användas för att skapa en enhetlig visuell närvaro på olika plattformar.

Vårt Bidrag:

Vi utvecklade hemsidan med WordPress som grund, med fokus på att förstärka och presentera Kalinovics image. Genom en flexibel design skapade vi en enhetlig och unik webbsida. Hemsidan kompletterar Kalinovics varumärkesbyggande, vilket förstärks ytterligare av hans närvaro på sociala medier. Vi önskar Benjamin Kalinovic all framgång i framtiden och är övertygade om att fler kunder kommer ansluta sig till hans inspirerande träningsutbud.

KUND

Kalinovic AB

År

2022

Uppdrag

Fotografering, webbdesign & utveckling i wordPress

Besök Kunden
logga

Bangatan 13
722 28 Västerås

VAD VI GÖR

Digital Marknadsföring
Webbutveckling
Grafisk Design
E-handel

Kontakt Oss

Epost:
hej@moodig.se

Mobil:
+46 70 002 63 90

Vi älskar det vi gör!

Vi är skickliga kommunikatörer och vi utvecklar meningsfulla affärsstrategier, som konverterar och ökar din lönsamhet online.

© 2024 Moodig