Close
Type at least 1 character to search

Hälsosam Rörlighet

Grafisk profil & Branding – Visuell identitet
Fotografi, Webbdesign, Webbutveckling,
Drift och Support

Om Hälsosam Rörlighet

Alen är en legitimerad naprapat och diplomerad medicinsk massageterapeut med en passion för att främja hälsa och välmående genom rörelse och manuella behandlingar.

Tillsammans med sin partner Ebba driver Alen sin naprapatverksamhet med engagemang och expertis. Med en bakgrund inom idrott, särskilt tennis, och ett starkt intresse för idrottsmedicin har Alen utvecklat en unik approach för att hjälpa sina klienter att återfå sin rörlighet och balans.

Vi på Moodig inledde vårt samarbete med Alen genom att utforma en grafisk profil och branding för att skapa en stark visuell identitet för hans varumärke. Efter att ha etablerat denna grund fortsatte vi sedan med att skapa en professionell och användarvänlig hemsida för att marknadsföra hans tjänster och nå ut till en bredare publik. Genom att integrera Alens personliga berättelse och hans passion för hälsa och rörelse i den grafiska profilen och på hemsidan, strävade vi efter att skapa en digital närvaro som effektivt speglar hans varumärke och attraherar potentiella kunder.

KUND

Hälsosam Rörlighet

Uppdrag

Grafisk profil, Branding - Visuell identitetFotografering, Webbdesign, Webbutveckling, Drift och Support.

År

2024

Besök Kunden

Utmaning:

När Alen talar om naprapati, lyser hans ögon av passion när han på ett filosofiskt sätt beskriver varför han brinner för att hjälpa andra människor att hitta rätt balans i livet genom hälsosam rörlighet. Under våra samtal med Alen samlade vi noggrant relevant information. Vi fokuserade på att förstå hans syn på rörelse, hälsa och den unika atmosfär han ville skapa på sin arbetsplats. Vi dokumenterade även vilka färger han såg framför sig och vilka andra intressen han hade förutom naprapati som kan återspegla hans visuella identitet. Dessutom samlade vi all nödvändig information för att säkerställa en smidig användarupplevelse, inklusive enkel kontaktinformation och tydlig presentation av tjänster.

Lösning:

Vi började med att ta fram olika förslag på färgkombinationer, och med dessa som utgångspunkt påbörjade vi skissandet av logotypen. Resultatet blev en kombination av en symbol och text, enkel i sin utformning men med en känsla av minimalism och renhet. Vår avsikt var att skapa en logotyp som kan stå sig över tid och åldras väl tillsammans med Alen och hans verksamhet.

Resultat:

Vi bokade en tid för fotografering för att skapa bilder som skulle passa hemsidans utseende och syfte. Det resulterande arbetet ledde till skapandet av en stilren, elegant och lättnavigerad webbplats där kunder kan läsa om Hälsosam Rörlighet, utforska det olika utbudet av tjänster samt enkelt kontakta och boka olika naprapatibehandlingar. Hemsidan är dessutom fullt optimerad för mobila enheter.

Slutsats:

Genom en noggrann process av att förstå Alens passion för naprapati och hälsosam rörlighet, samt att integrera detta i både den grafiska profilen och hemsidans design, har vi på Moodig framgångsrikt hjälpt till att skapa en stark digital närvaro för hans verksamhet. Den resulterande hemsidan är inte bara stilren och lättnavigerad, utan också optimerad för mobila enheter och erbjuder en smidig användarupplevelse för Alens kunder. Med den nya webbplatsen är Alen väl rustad för att fortsätta att växa och erbjuda sina kunder högkvalitativa naprapatitjänster.

logga

Bangatan 13
722 28 Västerås

VAD VI GÖR

Digital Marknadsföring
Webbutveckling
Grafisk Design
E-handel

Kontakt Oss

Epost:
hej@moodig.se

Mobil:
+46 70 002 63 90

Vi älskar det vi gör!

Vi är skickliga kommunikatörer och vi utvecklar meningsfulla affärsstrategier, som konverterar och ökar din lönsamhet online.

© 2024 Moodig