Close
Type at least 1 character to search

Hair of Heaven

Webbdesign, Webbutveckling,
Drift och Support

Om Hair Of Heaven by joanna

Hair of Heaven, en av Västerås äldsta och mest älskade frisörsalonger sedan 1956. Joanna, stolt ägare och drivande kraft bakom denna salong, har sin resa inom frisöryrket från Frisörcentrum i Stockholm 2010. Med passion för hårkonst och kreativitet har Joanna, med gedigen utbildning och flera specialiserade kurser, skapat en salong som strävar efter att erbjuda det bästa för sina kunder.
KUND

Hair of Heaven By Joanna

Uppdrag

Webbdesign, Webbutveckling, Drift och Support

År

2024

Besök Kunden

Utmaning:

För att skapa en webbplats som verkligen återspeglar Joannas personlighet och affärsändamål, genomförde vi ingående samtal för att samla relevant information. Vi fokuserade på att förstå hennes syn på skönhet, hårkonst och den unika atmosfär hon ville skapa på Hair of Heaven. Dessutom samlade vi all nödvändig information för att säkerställa en smidig kundupplevelse, inklusive enkel bokning och lättillgänglig information om tjänster.

Lösning:

Med den insamlade informationen skapade vi en skiss för den nya hemsidan. Vi tog hänsyn till Joannas specifika val av färgpalett och bilder från hennes leverantörer för att skapa en unik och personlig design. Genom att använda dessa element strävade vi efter att framhäva skönheten i Joannas arbete och skapa en visuellt tilltalande webbplats som på ett effektivt sätt kommunicerar hennes professionella identitet och erbjudande till kunderna.

Resultat:

Det resulterande arbetet ledde till skapandet av en stilren och lättnavigerad webbplats som är fullt optimerad för mobila enheter. Kunder kan nu enkelt hitta och utforska olika tjänster, se öppettider och kontakta Hair of Heaven. Bokningsprocessen är sömlös och effektiv, vilket ökar tillgängligheten för kunderna och förstärker Joannas online-närvaro.

Slutsats:

Vi kan konstatera att genom att noggrant lyssna på Joannas behov och vision, och genom att omvandla det till en välutformad och funktionell webbplats, har vi framgångsrikt hjälpt Hair of Heaven att skapa en digital närvaro som speglar och stärker deras unika varumärke. Hemsidan fungerar som en effektiv plattform för att locka nya kunder och förenkla interaktionen med befintliga.

logga

Bangatan 13
722 28 Västerås

VAD VI GÖR

Digital Marknadsföring
Webbutveckling
Grafisk Design
E-handel

Kontakt Oss

Epost:
hej@moodig.se

Mobil:
+46 70 002 63 90

Vi älskar det vi gör!

Vi är skickliga kommunikatörer och vi utvecklar meningsfulla affärsstrategier, som konverterar och ökar din lönsamhet online.

© 2024 Moodig