Close
Type at least 1 character to search

Easy drink

Webbdesign, Webbutveckling, E-handel,
Fotografi, Videografi

Om Easy Drink AB

Easy Drink Sverige AB, grundat med en passion för att underlätta vardagen för föräldrar, har snabbt blivit en förebild inom barnmatningsprodukter. Med en stark önskan att göra föräldraskapet smidigare strävar de efter att revolutionera matningstillfället för småbarnsfamiljer.

Utmaning
I en värld där tid är en bristvara för föräldrar, stod Easy Drink inför utmaningen att skapa en produkt som skulle förenkla matningen utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhet. Deras nappflaska med en helt ny innovation skulle vara lösningen som föräldrar letade efter.

 

Lösning:

Med passionen att göra föräldrars vardag enklare introducerade Easy Drink sin unika nappflaska. Dess innovativa design gör det möjligt att förbereda flaskan före matning genom ett enkelt vridmoment som blandar välling/ersättning med vattnet. Föräldrarna kan mata sina barn omedelbart och bekvämt oavsett plats, utan spill av pulver eller vatten. Nappflaskan är också enkel att rengöra tack vare sina separerbara delar.

Resultat:

Moodig har spelat en avgörande roll i att förstärka Easy Drinks närvaro på marknaden. Genom att ta fram övertygande produktbilder, lockande reklambilder och en informativ kort video om produkten har vi hjälpt Easy Drink att kommunicera sin innovation på ett effektivt sätt. Dessutom har vi utformat en attraktiv och funktionell hemsida med e-handel för att ge kunderna en smidig upplevelse.

Slutsats:

Easy Drink arbetar med en stark vilja att förändra spelplanen inom barnmatningsprodukter med sin innovativa nappflaska. Tillsammans med Moodig har de framgångsrikt förmedlat sitt budskap och sin vision genom produktbilder, reklambilder, en informativ video, hemsida och e-handel. Detta framgångsrika samarbete är en berättelse om hur innovation och kreativitet kan göra föräldrars liv enklare samtidigt som det etablerar en ny standard inom branschen.

Om du önskar ytterligare detaljer eller information om detta kundcase är du välkommen att kontakta oss

KUND

Easy Drink AB

År

2023

Uppdrag

Webbdesign, Webbutveckling, E-handel, Fotografi, Videografi

Besök Kunden
Spela videoklipp
logga

Bangatan 13
722 28 Västerås

VAD VI GÖR

Digital Marknadsföring
Webbutveckling
Grafisk Design
E-handel

Kontakt Oss

Epost:
hej@moodig.se

Mobil:
+46 70 002 63 90

Vi älskar det vi gör!

Vi är skickliga kommunikatörer och vi utvecklar meningsfulla affärsstrategier, som konverterar och ökar din lönsamhet online.

© 2024 Moodig