Close
Type at least 1 character to search

Bejoin

Webbdesign, Webbutveckling,
Fotografi

Om Bejoin AB

Bejoin AB är en aktör inom rekrytering av högkvalificerade ekonomer i Mälardalen, grundat år 2021. Med en passion för effektivitet som driver deras arbete, har företaget utökat sin verksamhet till att omfatta kvalificerad IT-personal år 2023, och skapar därmed en bro mellan ekonomi och teknik.

Utmaning:

Bejoins främsta utmaning var att hitta en balans mellan ekonomi och IT samt att finna de rätta konsulterna med kompetens för att digitalisera och optimera kundernas processer. Det handlade om att möta den ständigt ökande efterfrågan på specialistkompetenser och erbjuda skräddarsydda lösningar för varje klient. Beojoin har sin bas i Västerås och är stolta över att verksamma i ett av Sveriges innovativa stad.

Lösning:

Genom att stärka sitt företag med kompetenta konsulter inom både ekonomi och IT, har Bejoin AB tagit ett avgörande steg mot att förverkliga sin mission. Deras satsning på att integrera digitalisering i affärsprocesser och erbjuda skräddarsydda konsulttjänster ger deras kunder möjlighet att minska kostnader och öka effektiviteten.

Resultat:

Vi har spelat en central roll i att förmedla Bejoins budskap och värderingar genom att ta fram visuellt tilltalande bilder som framhäver företagets mål och innovativa inställning har Moodig bidragit till att stärka Bejoins varumärke och närvaro. Dessutom har vi skapat en modern och responsiv hemsida som möjliggör en smidig användarupplevelse och tydligt förmedlar Bejoins erbjudanden.

Slutsats:

Genom ett framgångsrikt samarbete med oss har de lyckats kommunicera sin vision genom bilder och en modern, användarvänlig hemsida. Bejoins hängivenhet att erbjuda högkvalificerade konsulter inom ekonomi och IT, med fokus på att främja effektivitet och digitalisering, förmedlas nu professionellt online och vi önskar dem all lycka till!

KUND

Bejoin AB

År

2022

Uppdrag

Webbdesign, webbutveckling, fotografi

Besök Kunden
logga

Bangatan 13
722 28 Västerås

VAD VI GÖR

Digital Marknadsföring
Webbutveckling
Grafisk Design
E-handel

Kontakt Oss

Epost:
hej@moodig.se

Mobil:
+46 70 002 63 90

Vi älskar det vi gör!

Vi är skickliga kommunikatörer och vi utvecklar meningsfulla affärsstrategier, som konverterar och ökar din lönsamhet online.

© 2024 Moodig