Vi skapar den bästa användarupplevelsen.

Moodig står för kompetens, design och utveckling som engagerar och lockar nya kunder.Vi erbjuder moderna hemsidor och e-handelslösningar som är anpassade efter våra kunders krav, behov och önskemål.

Webbdesign

Moderna och stilrena hemsidor med genomtänkt struktur för SEO och konvertering. Webbdesign är en snabbväxande bransch där trenderna är i ständig förändring, precis som webben i sig och enheterna vi surfar på. Vi ger 100% fokus på dig som kund och hjälper dig med design, utveckling, e-handel och SEO.

E-handel

Vi har erfarenhet av utveckling av e-handel och hjälper er att skapa e-handelslösningar som skapar tillväxt och förbättrar kundupplevelsen. Moodig stöttar vi dig hela vägen från strategi och koncept till implementation och leverans. Vi har helt enkelt det som krävs för att sätta upp en väl fungerande, trygg och säker e-handel

Wordpressutveckling

Erfaren webbutveckling i WordPress med snygg webbdesign. Genom åren har vi haft möjligheten att utveckla många olika slags webbplatser på WordPress och WooCommerce.  Kontakta oss gärna om du vill veta mer om WordPress och hur vi på Moodig kan hjälpa er med ert projekt eller med att förvalta och vidareutveckla er webbplats.

App-utveckling

Med erfarenhet och expertis inom webb- och apputveckling hjälper vi dig utveckla kundspecifika appar och webblösningar för ökad lönsamhet, minskad administration och bättre kommunikation. Vi är en lyhörd partner som hjälper dig förverkliga din digitala strategi, med tekniska lösningar i framkant.


Redo att samarbeta?

Kontakta oss redan idag